اهمیت صرف صبحانه  در دانش آموزان  
 
اهمیت صرف صبحانه  در دانش آموزان
 
نخوردن صبحانه می تواند اثرات منفی بر یاد گیری دانش آموزان داشته باشد.درشرایط ناشتایی کوتاه مدت معمولا سطح گلوکز خون به نحوی تنظیم می شود که به عملکرد طبیعی مغز لطمه وارد نشود واگر مدت زمان ناشتایی طولانی تر باشد ، به دلیل افت قند خون ،مغز قادر به فعالیت طبیعی خود نیست و در نتیجه یادگیری  وتمرکز حواس مختل میشود.دانش اموزانی که صبحانه نمیخورند بیشتر درمعرض اضافه وزن وچاقی قراردارند . نخوردن صبحانه و ناشتایی طولانی مدت موجب افت قند خون شده ودرنتیجه در وعده نهار به علت گرسنگی و اشتهای زیاد،غذای بیشتری خورده میشود که درنهایت اضاغه وزن وچاقی را به دنبال دارد.
 
نکته!!
برای اینکه دانش اموزان اشتهای کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند باید شام را در ساعات ابتدای شب صرف کنند و حتی الامکان شب ها در ساعات معین بخوابند تا صبح ها بتوانند زود تر بیدار شوند و وقت کافی برای خوردن صبحانه داشته باشند . والدین باید سحر خیزی ،ورزش و نرمش صبحگاهی و خوردن صبحانه در محیط گرم خانواده را به کودکان خود بیاموزند . غذاهایی مثل فرنی، شیربرنج، حلیم و عدسی از ارزش غذایی بالایی برخوردارند. نان و کره و مربا ،نان وکره و عسل ،نان و کره و خرما همراه با  یک لیوان شیر ، یک صبحانه سالم و مغذی برای دانش آموزان به شمار میروند .یکی از دلایل نخوردن صبحانه  در دانش اموزان تکراری و یکنواخت بودن آن است . تنوع در صبحانه،دانش آموزان را به خوردن صبحانه تشویق میکند.
 
اهمیت صبحانه
صبحانه نخوردن یکی از مشکلات شایع در این دوران است. مطالعات نشان داده است که دانش آموزانی که بدون خوردن صبحانه به مدرسه می روند یادگیري و کارآیی لازم را ندارند. نخوردن صبحانه و گرسنگی در طی ساعات کلاس درس موجب پایین آمدن قند خون و نرسیدن گلوکز (قند خون) به مغز می شود که نتیجه آن اختلال در عملكردهاي مدرسه است